Fontos


A TERMÉKEKRŐL :

 

A webshopban található utángyártott komplett kulcsok kiváló minőségű utángyártott termékek, nem gyáriak illetve a megjelenített képek csak illusztrációk. Termékeink NEM tartalmaznak logót!   A gyári termékek természetesen tartalmaznak logót!
A felhasznált logók és márkanevek az illető cégek tulajdona, az oldalon való felhasználásuk csak a beazonosítást szolgálják! A szerzői jog továbbra is a jogtulajdonosokat illeti.

A komplett kulcsokat fel kell tanítani az autóhoz melyet viszonteladói partnereink vagy bármely márkakereskedés el tud végezni, egy kulcsot többféle transzponder chippel is szereltek ezért rendelés elött érdemes utána járni a pontos fajtának.

A kulcsházak cseréje során minden elektronikát és ha van külön transzponder chip akkor azt is át kell szerelni különben nem indul el az autó. A kulcsok fedelei és kulcsszárai nem minden esetben cserélhetőek fel a gyári kulcsok alkatrészeivel, legtöbb esetben a kulcsszárat egy kulcsmásolóssal le kell másolni mert nem rakható át!

Termékeink 90%-a raktárrol azonnal elérhető!
Amennyiben nem találja az ön kulcsának megfelelő terméket érdeklődjön email-ben.
infoatautokulcs [pont] hu

 


Bármilyen kérdése van , először kérem írja meg EMAIL-ben az autó adatait 
BEGÉPELVE : MÁRKA : TÍPUS - ÉVJÁRAT - ALVÁZSZÁM, ha van meglevő kulcsa ,akkor arról esetleg 1-1 jó minőségű képet . Europai vagy Amerikai gyártmány-e az autó és hogy SZABADKEZES / KEYLESS GO ( Zsebében a kulcs és úgy is indul , nem muszáj bedugnia a kulcsot . ) funkcióval rendelkezik-e az autó. 

 

PL : Fiat : Scudo - 2007 - ZFA27000064094233 , AMERIKAI GYÁRTMÁNY és NEM SZABADKEZES / NEM KEYLESS GO

 

 

Ha ezeket az információkat megkaptuk,akkor nagyon rövid időn belül vissza linkeljük Önnek a megfelelő terméket , egy árajánlattal , amely tartalmazni fogja a Nyers Kulcs árát valamint a Kulcs Programozásának , tanításának , marásának a díját.


GARANCIA :

Garancia csak partnereinknél bemart vagy betanított kulcsra , kulcsházra érvényes ! ! ! 

Eredeti számla nélkül , nem áll módunkban visszavenni a vásárolt terméket ! ! !

SZÁLLÍTÁS ÉS SZÁMLÁZÁS :

A termékeket a GLS futárszolgálat szállítja ki ! ! !

Előre utalás esetén ide kérjük elutalni az öszeget: Számlaszám: 12025000-01344775-00100006
Megjegyzésbe kérem írja be a megrendelés sorszámát!

 

autokulcs.hu a facebookon

  • OBDSTAR : X300 Key Master DP PLUS - Programozó
  • The Diagnostic Box