SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK :

Termékeink szállításáról a GLS futárszolgálat gondoskodik, mely 40001 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!


GLS házhoz szállítás :

GLS választása esetén olyan szállítási címet kell megadni, ahol napközben 9-18 óra között huzamosabb ideig tartózkodik valaki. Munkahely, recepció, nagymama, ismerős kismama, portás, kedves szomszéd. Persze ha nem előre fizetsz (Paypal, előre utalás) hanem utánvétet választasz, akkor a pénzt se felejtsd odaadni a kedves ismerősnek, akit a csomag átvételével megbíztál.

Szállítási költség, a fizetési módtól függően 1290 Ft - tól  1590 Ft - ig terjed. Raktáron lévő termék esetén délután 13:59-ig leadott rendelés általában másnapra ( Ha a másnap hétköznap . ) megérkezik. 


GLS csomagpontra szállítás :

GLS csomagpont szállítás esetén a  csomagot a kiválasztott ponton lehet átvenni, melyre 5 munkanap áll rendelezére. Amennyiben a termék van raktáron 1 munkanapon belül átvehető az átvételi ponton.

- Utánvét esetén , a csomagpontra szállítás költsége : 1490 Ft (40.001 Ft felett ingyenes)

- Banki előre utalás esetén , a csomagpontra szállítás költsége : 1190 Ft (40.001 Ft felett ingyenes)
 
- Paypal esetén , a csomagpontra szállítás költsége : 1190Ft (40.001 Ft felett ingyenes)

- Online bankkártyás esetén , a csomagpontra szállítás költsége : 1190 Ft (40.001 Ft felett ingyenes)

 

Online vitarendezésre vonatkozó információk az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint:

Az Európai Bizottság lehetőséget biztosít a vásárlók számára, hogy az online vitarendezést egyik platformjukon rendezzék, az ODR (Online Dispute Resolution Regulation) 14. cikkelyének 1. paragrafusa szerint. A platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) olyan oldalként szolgál, ahol az ügyfelek peren kívül megegyezésre juthatnak az online vásárlásokkal és szolgáltatási szerződésekkel kapcsolatban felmerülő vitás kérdésekben.